October libra....

OCTOBER Birthdays:
Loves to chat. (aku ske borak ke?)
Loves those who loves them. (hmm...along...nak duit..)
Loves to take things at the center.(short-cut)
Inner and physical beauty. (heheh)
Lies but doesn't pretend. (bohong sunat)
Gets angry often. (sbb ader bwt naik darah)
Treats friends importantly. (sayang kwn :huda,zaem,mira,dila,qila,coyah,azea,echa & sme yg ada kt sekeliling aku )
Always making friends. (btol ke ni...)
Easily hurt but recovers easily.
Daydreamer.(kalaulah aku seorang jutawan...ustazah...saintis...doktor...jurutera...dll)
Opinionated.
(??..kengkadang blur tahap dewa)
Does not care of what others think. (aku pikir..apa org lain pkir...)
Emotional. (nth..ikut org kot..kalu org tuh x gedix..aku ok je..)
Decisive.
Strong clairvoyance.

Loves to travel, (balik kampung ske la..mak abah...nk relax...kt sni strees la..)
the artsand literature.
Touchy and easily jealous.
Concerned.
Loves outdoors.

Justand fair. (kalu aku adil..lama da aku jadik hakim mahkamah tinggi)
Spendthrift.
Easily influenced.
(kwn2 ajak isap dadah ngn rokok je aku x terpengaruh..dan yang dilarang oleh ALLAH ...yg lain jalan)
Easily loses confidence. (sometimes)
Loveschildren. (NADIAH BUCUK!!)


p/s:sumber dari facebook...jgn percaya...

Delete

Sblm ni ada post psl laptop aku.aku terpaksa delete sbb ia mendatangkan amarah aku...
sebelum aku bertukar jadik super hero baik aku delete aje...x yah pkir pasal laptop yang kengkononya rosak chipset...tetapi dalam kata sebenar adalah kesilapan HP.."Technical problem"...

yang menjadi masalah nyer ..cmner aku nk wat keje..aduih...pc pinjam yang aku gne skang ni kalu stakat wat word,website leh tampung lagik...cmner aku nk wat 3D..mau demam smpi final exam..

Dah akhir2, hujung2 nyawa aku kt UniKL ni la mende berharga bagi budak IT telah menjadi besi buruk..x gune pnyer HP...kalo nk kuar product testing la dlu...kalo stakat testing nk gne tok pakai buang leh la jual...tp yang nk gne tok bertahun2..dal la jual mahal ...adesss...hilang duit, aku nk kasi baik mende alah tuh...tapi prob nyer x baik2...cmne tuh....

org yg kt kedai HP pun mengakui yang product dorg x bgus...korg jgn bli tau tablet pc...jap g korg jadik cm aku...terdesak...time skang la bru terpikir KALAU LAH AKU SEORANG JUTAWAN.......

akan ku belikan diri ku sebuah laptop yang tidak nmpk zahirnya..hanya dialam maya..ceh mcm Virtual reality gitu..hanya ada satu board/device tuk access pada virtual screen...

p/s: aku seorang JUTAWAN/HARTAWAN.....amin..korg doakan eh..

Cuba teka brapa kali perkataan "mamam" disebut

video

p/s:mamam,mamam,mamam...mamamm...mammammm....jgn x mamam...

SALAM MAULIDUR RASUL...

selamat menyambut hari besar kelahiran Rasulullah S.A.W,Mari kita sama2 berdoa untuk kesejahteraan untuk diri kita sendiri,family, muslimin dan muslimat,memohon agar diberi petunjuk dan jalan bagi meneruskan hidup sebagai Umat Allah yang diberkati dan di sayangi... AMIN..



p/s: One happy family at home...kekkeke....selamat bercuti...lps gak penat g kndri kt pekan...fuhhh...

8 March 09 (kompang dipalu pengantin malu)


nurin jadik model hari bahgia anuar dan shima...will be update soon...

p/s:tgu mse free...kekek


Ketagih....addicted to.....jeng..jeng...

Sebelum aku nk blik kg cuti sem ni aku nk citer satu mende yg mngkin korg tekejut sebab korg msih x tau yang aku ada penyakit yang memang susah nk diubati...sume dah aku torai...doktor,bidan,dukun,tukang urut sume x leh tolong ubati penyakit aku.KETAGIHAN..itulah nama penyakit yang dah lama dah aku tanggung...

sudah macam2 nasihat mak aku bagi...tp aku tak endahkan,.tiap2 hari aku msti memuaskn nafsu aku..stok aku make sure ade kt umah...skang ni senang je nk dapt stok..mana2 pasaraya pn ada jual...tp tetibe baru2 ni naik rege...aduih...jadik aku kene la amik cket2 je...jimat..

satu hari aku perkenalkn barang ni kt dak umah aku...aku x sngka lak dia pn teringgin terjebak kat dalam kancah ni...tp aku x leh halang dia..dia dah ada duit, akal...LU PIKIR LA SNDRI!!...

skang aku dah ada geng nak layan mnde alah ni...x der lah aku bohsan...smbil2 tgok tb,borak2, kitrg layan...fuhhh..mmg besh la..tangan ni mmg x ley benti ..kalu dah bkk stok baru ..tang tuh jugak nak abiskn sume..lps 1, 1 lagik..menjadi2 btol lepas ada geng...lepas satu bungkus,,,sok malm satu bngks lagik...

smblil2 melayan...ktrg bncg pasl berita panas...pasal hutang piutang yang kitorg pinjam dari along(MARA)...ni lagi satu masalah..time dah nk abis blaja ni la along ni wat hal...x penah2 duit sara diri lmbt masuk..ini mnyusahkn aku ni..mne duit rumah,duit transport,duit mende alah tuh..,duit buku PHP(zaem aku byr lps blik cti k),duit tepon,dan lain2...smbli tgok2 iklan akhbar "pinjaman seluruh johor"...alamak johor plak..carik area KL..hhuhuhu..mne tau leh membantu...aku yang kering ni..

namun dengan sume msalh ni..aku dpt lupkan dgn pekena benda ni..mmg syok la..MELAYANG...keke...kata2 terakhir...selamat bercuti...to all my classmate and housemate

untuk sepupu aku selamat pengantin bru...!!(Anuar n pasangan & Ehsan dan pasangan..)

p/s:jom makan ramai2 kuaci cha cheer!!kekkekek..jangan telan kulit...jap g overdose..kekek